Fermentera – till smak & nytta | 21 mars

Fermentera – till smak & nytta!

Fermentering är en teknik som används frekvent i köket på Rosendals Trädgård. Genom att fermentera, kan du förvandla säsongens råvaror och i vårt fall trädgårdens skörd, till delikata och samtidigt näringsrika tillbehör att njuta av hela året.

Under denna kurs får du lära dig fermenteringsteknik i praktik och teori och hur du kan använda detta i din matlagning. Vi får provsmaka fermenterat från Rosendals kök så som kimchi, surkål m.m.

Kursen hålls av Rosendals kockar  i vårt förädlingskök. Såklart får du med prov på det vi gör under kursen för mognad och avsmakning. Antalet deltagare är begränsat.


Datum:
 Torsdag 21 mars 2024 kl. 17–20
Kursavgift: 1550 kr, i detta ingår kurskompendium med recept, prov på det vi lagat att ta med hem samt varm dryck och provsmak av Rosendals produkter under kursen.

 

Boka kursen här

GE BORT EN KURS I PRESENT!

Fyll i din egen mejladress vid anmälan och mejla sen till oss så lägger vi in rätt kontaktuppgifter manuellt när presenten är överlämnad.

Pin It on Pinterest

Share This