HERBARIUM

Smårätter från vårt vedugnen i vårt utomhuskök med en meny utifrån vad som är skördeklart just nu. Till det något gott i glaset och trädgårdsspellistan i bakgrunden. 

Herbarium har ingen förutbestämd meny – istället lagar vi smårätter i vedugnen ute i trädgården baserat på det som är skördeklart just nu. Framför allt arbetar vi med växtriket, men ibland kan även kött, fisk eller skaldjur dyka upp på tallriken.

Har du frågor eller vill du göra en bokningsförfrågan?
Kontakta oss på event@rosendalstradgard.se

Herbarium  |  Utekök på Rosendals Trädgård
Herbarium  |  Utekök på Rosendals Trädgård

PÅ HERBARIUM ÄR DET SMÅRÄTTER SOM GÄLLER

Du kan välja att beställa flera stycken för att bli mätt. Både salta och söta rätter serveras under enkla former; en bestickkorg, en karaff med dryck, ett glas och sen rullar smårätterna in. 

Det är en måltid på gårdsplan inramad av avenbokshäckar, vildvin och klätterrosor. under enklare former – en bestickkorg, en karaff med dryck, ett glas och sen rullar rätterna in.

I högtalaren spelar vi vår trädgårdslista som gått varm hela sommaren och i pergolan hänger vi upp sittstolar. Beroende på sällskapets storlek kan vi öppna upp del av fruktträdgården också.

AKTIVITET I SAMBAND MED HERBARIUM

Vill ni veta mer om hur råvarorna på tallriken odlats fram, vilka växter som gillas av humlor och bin, varför komposten är en hjärtesak eller är nyfikna på vårt arbete med förskolebarn och odling?

Boka våra trädgårdsmästare för tur ut i trädgården eller en presentation i växthuset.

Kontakta oss på event@rosendalstradgard.se så berättar vi mer!

Låt gästerna få med sig en gåva hem

Vi kan hjälpa er att ta fram förslag på gåvor från Rosendals Trädgård som t.ex. ett gott frukostbröd, vårt örtte, kakor, en planta, fröpåse eller något annat fint från vår plantbod eller gårdsbutik.

EXEMPEL PÅ RÄTTER SOM SERVERAS UNDER HERBARIUM

Meny Herbarium  |  Rosendals Trädgård
Meny Herbarium | Rosendals Trädgård
Meny Herbarium | Rosendals Trädgård
Meny Herbarium | Rosendals Trädgård

Pin It on Pinterest