Rosendals Trädgård Rosendals Trädgård

Adventsstämning i trädgård & växthus

2627 Nov

Kransar, glögg & julsång 26 & 27 november!

Välkomna att uppleva en härlig helg i trädgård och växthus då vi får besök av både Handjord av Kullsand som har med sina handgjorda ekologiska praliner, premiumlakrits och andra godsaker. Lovely Linen kommer med vackra linnedukar, kökshanddukar, förkläden m.m. och Itigo har med årets italienska och spanska ekologiska olivoljor. Dessutom fyller vi på med kransar, bagarnas pepparkaksdeg gjord på ekologiska råvaror och annat av julens smaker i stora växthuset.

Låt julstämningen infinna sig till fullo då en kör från Adolf Fredriks musikklasser bjuder på Christmas Carols vid brasan på gårdsplan, såväl lördag som söndag eftermiddag i omgångar mellan kl. 12 – 15. Vi serverar vår hemlagade glögg, nybakade pepparkakor och saffransbullar från vårt vedugnsbageri. I Täppan har vår trädgårdsmästare byggt årets julkrubba och i stora växthuset kan man lämna sin önskan i årets önsketräd.

Inför advent har också vår blomsterkreatör Maria har bundit vackra, unika kransar till dörren av material från naturen och sådant vid sparat från trädgårdssäsongen, gårdsbutiken fylls av julens bröd, sådant kockarna förädlat och fina klappar. Plantbodens växthus är fyllt av julens blomster, juldekorationer och klappar för den trädgårdsintresserade!

Välkomna!

Hela Rosendals Trädgård har öppet kl. 11 -16.