Rosendals Trädgård Rosendals Trädgård

Råvaran i fokus - laga mat med Rosendals kockar

15 mar

Onsdag 15 mars kl. 17 – 20

På Rosendals Trädgård brinner vi för det äkta mathantverket och arbetar med de bästa råvarorna från KRAV-gårdar och ekologisk odling. När säsongen tillåter skördar våra trädgårdsmästare grönsaker, örter och frukt direkt från de biodynamiska odlingarna.

Under denna kurs kommer du inspireras att laga grön mat –  med ett fåtal råvaror kommer vi tillsammans trolla fram goda rätter och tillbehör. Vi delar med oss hur vi planerar och lagar mat på Rosendal, med fokus på att kreativt ta fram grönsakers mångsidighet. Med större kunskap om råvaran kommer mer respekt i hanteringen och därmed en mindre påverkan på plånbok & miljö.

Kursen hålls i Rosendals förädlingskök och avslutas med gemensam middag på det vi skapat samt utvalt lokalt mathantverk.

Kursavgift inkl. middagen vi lagar & grundrecept att ta med hem 1575 kr