Rosendals Trädgård Rosendals Trädgård

Fermentera - till smak & nytta!

12 feb

Söndag 12 februari kl. 13 – 16

Fermentering är en teknik som används frekvent i köket på Rosendals Trädgård. Genom att fermentera,  kan du förvandla säsongens råvaror och i vårt fall trädgårdens skörd, till delikata och samtidigt näringsrika tillbehör att njuta av hela året.

Under denna kurs får du lära dig fermenteringsteknik i praktik och teori och hur du kan använda detta i din matlagning. Vi får provsmaka fermenterat från Rosendals kök så som kimchi, surkål m.m.

Kursen hålls av Rosendals kockar i vårt förädlingskök. Såklart får du med prov på det vi gör under kursen för mognad och avsmakning. Antalet deltagare är begränsat.

Kursavgift 1425 kr, i detta ingår kurskompendium med recept, prov på det vi lagat att ta med hem samt varm dryck och provsmak av Rosendals produkter under kursen.