Rosendals Trädgård Rosendals Trädgård

Bröllopsmiddag Höst

Vår kvällsmeny serveras som sharing plates vid uppdukat bord i växthuset. Vid bokning väljer ni en av nedanstående menyer till hela sällskapet. Vi arbetar med skörd från vår trädgård och uteslutande ekologiska råvaror efter säsong. Detta kan medföra vissa förändringar i vår meny.

H ö s t m e n y

Förätter

– Biff tartar med pepparrot, gravad äggula, crème fraiche och krispig lök
– Pocherad regnbåge med råg, forell rom, aioli och picklad gurka
– Rostad pumpa med färskost, salvia, hasselnötter och rostat surdegsbröd
– Hjärt & endivsallad med räkor , pepparrot och crème fraiche

Huvudrätter

– Bakad spetskål med rökt färskost, salvia, hasselnötter, hösttryffel och brynt smör
– Ugnsbakad polenta, bakade betor, rödlök, färskost och hösttryffel
– Torsk med bräserad purjolök, färskpotatis och fänkåls beurre blanc
– Långbakat lamm från beståndet av kungens lamm,
bräserade vitabönor, grönkål och salsa verde

Efterrätter

– Mandel Financier, päron och vaniljkräm
– Pavlova med karameliserade äpplen och rosmarin
– Vårt urval av ost, knäckebröd och äpple (45:- tillval)

VINMENY

Vår vinmeny uppdateras allteftersom vi provar ut nya viner. Mer om vår dryckesmeny kan du läsa här.