Rosendals Trädgård Rosendals Trädgård

Bröllop

Varje lyckligt par ges friheten att utforma sin perfekta dag med vägledning från vår erfarna projektledare. Vi finns till hands för att ge råd och se till att denna speciella dag går smidigt.

 

Säg ”Ja” framför dina närmaste och käraste i vår Hemliga trädgård, ett rum format av höga, gröna avenbokshäckar eller i ett av våra stora ombonade växthus. En verkligt avslappnad och unik miljö för en minnesvärd dag.

Efter vigsel och brudskål går ni vidare till dukade bord i växthuset där kockarna från Rosendals Trädgård lagat en festlig måltid utifrån de allra bästa biodynamiska och ekologiska råvarorna i säsong. Det går även såklart att enbart förlägga bröllopsmiddagen hos oss.

 

 

Efter middagen kan ni sedan dansa in natten i växthuset …
Vi erbjuder även Vinterbröllop och paketlösningar för de mindre bröllopen i våra små växthus på fälten.

Har du frågor eller vill du göra en bokningsförfrågan?

Kontakta oss på event@rosendalstradgard.se

 

Sommarbröllop på Rosendals Trädgård

 

Gåvor: Låt bröllopsgästerna få med en gåva från Rosendals Trädgård hem. Vi kan hjälpa er att ta fram förslag t.ex. ett gott frukostbröd, vårt örtte, kakor, en planta, fröpåse eller något annat fint från vår plantbod eller gårdsbutik.

Trädgårdsvisning:
 Vill ni veta mer om hur råvarorna på tallriken odlats fram, vilka växter som gillas av humlor och bin, varför komposten är en hjärtesak eller är nyfikna på vårt arbete med förskolebarn och odling? Boka våra trädgårdsmästare för tur ut i trädgården eller en presentation i växthuset. Läs mer här

 

Höstbröllop på Rosendals Trädgård

 


 

Om Fest & Event    Trädgårdslunch    Växthusmiddag    Bröllop    Herbarium   Sommarmingel    After Work    Minnesstund    Grönt möte