Rosendals Trädgård Rosendals Trädgård

Gårdsbutik

I gårdsbutiken vill vi inspirera till en hållbar och god matkultur – här möts trädgård, kök och vedugnsbageri. Utifrån varje säsong erbjuder vi det unika från platsen: Bröd bakat i vår vedugn, biodynamiska grönsaker, örter och frukt odlat i trädgården samt sådant vi syltat och lagt in.

Gårdsbutiken utgör syntesen av Rosendals Trädgårds verksamhet, förutom bageriets bröd och trädgårdens skörd har vi valt ut produkter från småskaliga mathantverkare vi själva tycker om.

 

Vi erbjuder också funktionella och formstarka bruksföremål, konsthantverk och annat som förhöjer måltidsupplevelsen. Därtill har våra trädgårdsmästare, kockar och bagare har valt ut sina favorittitlar till vår bokhylla.

Varje dag bakar bagarna på Rosendals Trädgård många sorters bröd och bakverk i vedugnsbageriet bakom gårdsbutiken. Brödet bakas på surdeg och ofta på kulturspannmål, allt som görs är ett hantverk, utan genvägar och bakat med de allra bästa råvarorna. Bagarna drivs av en genuin kärlek och stolthet till sitt yrke!

Rosendals vedugnsbageri