Rosendals Trädgård Rosendals Trädgård

Aktuellt

På plantgården finns nu blommande lavendel, våra egna kryddplantor och perenner för trädgård terrass och balkong. Självplocket av sommarblommor har öppnat och varje dag skördar vi blommor till buketter – hållbara blomster som är odlade utan gifter och endast transporterats till fots eller med rullkärra. Plocka en egen bukett eller låt oss sätta ihop en vacker bukett.

Aktuellt   Krukor   Trädgårdsväxter   Redskap   Tjänster   Självplock

 

Självplock av sommarblommor!

Nu har vi öppnat sommarblomsfältet för självplock. Vi har märkt ut de sorter som är skördeklara, några inväntar vi ännu att de får växa till sig. Låna sax och väg sedan din bukett i plantboden. Pris 42 kr/ hekto, solrosor och amarant 22 kr/ st.

Obs! sax hämtas i plantboden senast kl. 15.30 och snittblomsfältet är öppet fram till kl. 15.45 för att du skall hinna få med buketten upp till plantboden, få den inslagen och betala.

Bland de blomster som är klara hittar du bl.a. färgväppling, höstsäd, rölleka. sommarrudbeckia, prästkrage, linnétagetes, jätteverbena, mattram, Jungfrun i det gröna, krasse, phlox.

Välkommen ut i det gröna!

 

50% på alla fröer

I fröhyllorna finns ett stort sortiment av blomster- och grönsaksfröer  från Runåbergs fröer samt Impectas ekologiska och kulturarvsväxter.⁣⁣ Just nu har vi 50% så passa på att förbereda in för sensommarsådder, höstsådd eller nästa års fägring.

 

 

 


FRÅGOR & SVAR – KAN JAG KÖPA PRESENTKORT PÅ ROSENDAL?

Presentkort finns i valören 250 kr och köps i gårdsbutiken. Med presentkortet kan du sedan handla i trädgårdskafé, gårdsbutik, plantbod eller använda för betalning av kursavgift.

Läs mer om frågor & svar här

 


 

Aktuellt   Krukor   Trädgårdsväxter   Redskap   Tjänster   Självplock

 

Med reservation för ev. förändringar i sortimentet samt slutförsäljning.