Rosendals Trädgård Rosendals Trädgård

After Work i Täppan

Samla kollegorna för en härlig sommaravslutning, fira ett projekt som gått i hamn eller ge hösten en “klorofyllig” start. Vi tar emot grupper för AW i trädgården, från skir försommar och en bit in på hösten då träden bjuder på ett färgsprakande fyrverkeri.

För de lite mindre grupperna erbjuder vi AW under sommaren i vår trädgårdsfavorit ”Täppan”, en liten ombonad trädgård i den stora trädgården. Den är ett grönt rum, skapat för att visa och inspirera våra besökare till hur man på en liten yta kan få till en funktionell och härlig plats med allt från odling, fruktträd, gräsmatta till kompost och plats för umgänge. Här sätter vi på fransk musik, jazz eller något annat vi gillar som bidrar till sommarstämningen. På grillen lägger vi våra vegetariska burgare, från vedugnen kan vi servera pizza eller annat som känns enkelt, kravlöst och ouppdukat. Är ni över 50 så blir det trångt i Täppan, men då har vi ju fler platser i vår trädgård.

Har du frågor eller vill du göra en bokningsförfrågan?

Kontakta oss på event@rosendalstradgard.se

 

Täppan | Rosendals Trädgård


Gåvor: Låt gästerna få med en gåva från Rosendals Trädgård hem. Vi kan hjälpa er att ta fram förslag t.ex. ett gott frukostbröd, vårt örtte, kakor, en planta, fröpåse eller något annat fint från vår plantbod eller gårdsbutik.

Trädgårdsvisning:
 Vill ni veta mer om hur råvarorna på tallriken odlats fram, vilka växter som gillas av humlor och bin, varför komposten är en hjärtesak eller är nyfikna på vårt arbete med förskolebarn och odling? Boka våra trädgårdsmästare för tur ut i trädgården eller en presentation i växthuset. Läs mer här

 


 

Om Fest & Event    Trädgårdslunch    Växthusmiddag    Bröllop    Herbarium   Sommarmingel    After Work    Minnesstund    Grönt möte