26.1-1.2 | 2024

jan 26, 2024 | Trädgårdskafé

Trädgårdslunch | Rosendals Trädgård

Meny i Trädgårdskaféet

  • Ricotta med tajin, vita bönor i tomatbuljong, svartkål & örter
  • Vildsvinskarré med belugalinser i rött vin, karamelliserade äpplen, smörstekt ostronskivling, Rosendals surkål & friterad rosmarin
  • Palsternacks- & äppelsoppa, persiljeolja, pumpa & solrosfrön

Smörgås & mellanrätt:

  • Gulärtshummus med kökets pickles och fermenteringar, persilja, sumak & mandel
  • Smörgås med rökt hjort, rotsellerislaw, pepparrot, pickles & smörgåskrasse
  • Vesterhavsost med grönt på bageriets fralla

 

  • Barnpasta med tomatsås & parmesan
  • Observera att vi inte tar emot bordsbokningar för lunch i Trädgårdskaféet.
  • Vi har öl- och vinrättigheter för Trädgårdskaféets lokaler och uteservering. I fruktträdgården får man inte dricka alkohol.

På Rosendals Trädgård brinner vi för det äkta mathantverket och arbetar med de bästa råvarorna från KRAV-gårdar och ekologisk odling. Rosendals Trädgårdskafé är KRAV-certifierat nivå Brons.

Krav | Restaurang Brons
12.4 – 18.4  |  2024

12.4 – 18.4 | 2024

Meny i Trädgårdskaféet Getaost, sotad purjolök, gröna linser, ramslöksmajonnäs, rödbetor & spenat Bakad lammstek, blomkål & harissayoughut, couscous, grönkål & fermenterad zucchini...

läs mer
5.4 – 11.4  |  2024

5.4 – 11.4 | 2024

Meny i Trädgårdskaféet Bakad & picklade rödbetssallad med quinoa, spenat, grönkål, & hasselnötsdukkah Vildsvinskarré med rostad potatis, salsa verde, grönkål & turkisk youghurt...

läs mer
12.4 – 18.4  |  2024

29.3-4.4 | 2024

Meny i Trädgårdskaféet Ribolita gjord på fermenterad mirepoix med vita bönor, svartkål, krutonger, rosmarin & parmesan Vildsvinskarré med rostad potatis, salsa verde, grönkål & turkisk...

läs mer

Pin It on Pinterest

Share This