19/5 – 25/5 | 2023

maj 19, 2023 | Trädgårdskafé

Trädgårdslunch | Rosendals Trädgård

Meny i Trädgårdskaféet

  • Sparris, kokt potatis, majonnäs med brynt smör, gröna blad från trädgården och furikake (sesam, pumpa- och solrosfrö)
  • Rostad kyckling, parmesan och sardellmajonnäs, picklade rödlök, mandel, valnötter och gröna blad från trädgården
  • Grön ärtsoppa med fänkål och selleri, toppad med rostade frön och  creme fraiche*

Mellanrätt & smörgås:

  • Smörgås med rökt fläskkarré, kokt potatis, majonnäs med kapris, örter och friterad lök på rute råg från vedugnsbageriet
  • Gulärtshummus med husets pickles & fermenteringar, oliver, persilja och dukar (valnöt, mandel & hasselnöt)

Barnmat:

  • Pasta, tomatsås och riven parmesan

Välkomna!

  • Observera att vi inte tar emot bordsbokningar för lunch i Trädgårdskaféet.
  • Vi har öl- och vinrättigheter för Trädgårdskaféets lokaler och uteservering. I fruktträdgården får man inte dricka alkohol.

På Rosendals Trädgård brinner vi för det äkta mathantverket och arbetar med de bästa råvarorna från KRAV-gårdar och ekologisk odling. Rosendals Trädgårdskafé är KRAV-certifierat nivå Brons.

Krav | Restaurang Brons
12.4 – 18.4  |  2024

12.4 – 18.4 | 2024

Meny i Trädgårdskaféet Getaost, sotad purjolök, gröna linser, ramslöksmajonnäs, rödbetor & spenat Bakad lammstek, blomkål & harissayoughut, couscous, grönkål & fermenterad zucchini...

läs mer
5.4 – 11.4  |  2024

5.4 – 11.4 | 2024

Meny i Trädgårdskaféet Bakad & picklade rödbetssallad med quinoa, spenat, grönkål, & hasselnötsdukkah Vildsvinskarré med rostad potatis, salsa verde, grönkål & turkisk youghurt...

läs mer
12.4 – 18.4  |  2024

29.3-4.4 | 2024

Meny i Trädgårdskaféet Ribolita gjord på fermenterad mirepoix med vita bönor, svartkål, krutonger, rosmarin & parmesan Vildsvinskarré med rostad potatis, salsa verde, grönkål & turkisk...

läs mer

Pin It on Pinterest

Share This