Rosendals Trädgård Rosendals Trädgård

Praktisera hos oss

Att ta emot praktikanter på Rosendals Trädgård är viktig en del av stiftelsens uppdrag att sprida kunskap. Därför erbjuder vi varje säsong ett antal praktikplatser, främst inom trädgård och plantbod, men ibland även inom andra delar av verksamheten.

TRÄDGÅRDSPRAKTIK

Som praktikant blir du en del i arbetslaget och delaktig i alla praktiska arbetsuppgifter. Praktiken är handledd och utgår från de sysslor som är aktuella beroende på årstiden. Under praktiken får du att en inblick och kunskap om hur vi bedriver verksamheten på Rosendals Trädgård.

Under 2018 tar vi emot praktikanter från och med vecka 14. Vissa perioder är redan fyllda så nu har vi platser under följande perioder vecka 19 – 22 samt vecka 28 – 44. Övriga perioder har vi inte möjlighet att ta emot fler praktikanter.

Ladda ner vår information & vår praktikantpolicy samt ansökan för 2018.

PRAKTIKANTPOLICY 2018
ANSÖKAN PRAKTIK 2018

Under säsongen 2018 har vi inte möjlighet att ta emot fler som önskar arbetsträna i trädgården.

ÖVRIGA PRAKTIKFÖRFRÅGNINGAR

Vi tar gärna emot intresserade elever från bageri- och restaurangutbildningar i mån av plats. Mejla respektive avdelning om du vill söka praktikplats.

Många av arbetsmomenten i trädgårdskaféet och vedugnsbageriet kräver att du är över 16 år. Därför  har vi inte möjlighet att ta emot elever för PRAO.