programkafébagerifestvåningträdgårdenplantbod
trädgårdsbutikenvänföreningenkontaktkarta
       
 

VINTER & VÅRKALAS

VINLISTA    FESTVÅNING    

Upplev vårens antåg på annorlunda vis i Rosendals unika miljö!
Vi ordnar fester och middagar i eget växthus för sällskap på 35-120 gäster, med en specialkomponerad buffémeny av säsongens råvaror och kryddor.

Vårt kök arbetar med KRAV certifierade gårdar och råvaror från ekologisk/ biodynamisk odling utifrån säsong. I den mån det är möjligt använder vi oss av grönsaker från den egna trädgården där vi odlar biodynamiskt.

FESTMENY TILL OCH MED 2 MAJ 2016

ATT BÖRJA MED:
Varm kryddad äppelmust från egen skörd 35 kr/ glas
Äppelmust spetsad med Virtuous vaniljvodka 95 kr/ glas
Tilltugg till drinken: två olika snittar 60 kr /kuvert
-----------------------------------------------

FÖRÄTTER:
Serveras på fat som ställs på borden att dela mellan gästerna

Rödbetor & bearnaise
Hjärtmusslor, cider & dill
Oxtunga & friterad rotselleri
Kålrabbi & gräddfil

Hemkärnat smör
Bröd från bageriets vedeldade stenugn

VARMRÄTT:
Serveras på buffébordet

Lamm från Gröna Hagars kött i Västmanland brässerat i rött vin
Alternativt:
Saltbakad torskfisk* med olivoljemajonnäs
*Fisken väljs utifrån rekommendationer om hållbart fiske.

Vedugnsrostade vintergrönsaker
Brässerad cikoria
Ugnsbakad lök med timjan
Tapenade

DESSERT:
Citrus & maräng

Kaffe & Rosendals örtte

550 kr/ kuvert inkl. moms
491 kr/ kuvert exkl. moms
Menyn gäller middag/fest kvällstid i eget växthus, efter ordinarie öppettid. För sällskap under 50 personer tillkommer lokalhyra med 6.500 kr. Minsta antal kuvert är 35 stycken. Priserna inkluderar moms och personalkostnader fram till kl. 01.00. Dryck tillkommer, se vår vinmeny! Vi reserverar oss för ändringar.

Information och bokning: christopher@rosendalstradgard.se