programkafébagerifestvåningträdgårdenplantbod
trädgårdsbutikenvänföreningenkontaktkarta
       
 

VÅR & SOMMARKALAS

VINLISTA    FESTVÅNING    

För privat middagsarrangemang i "eget" växthus kvällstid. Vi arbetar med råvaror från KRAV-gårdar och biodynamisk/ ekologisk odling.
Trädgårdsmenyerna för för vår-sommar-höst är genomarbetade och anpassade efter ”vårt kök”, koncept, tillgång på KRAV-råvaror i samarbete med en rad småproducenter, och självklart vår egen skörd i trädgården.

FESTMENYER 15 APRIL - 30 SEPTEMBER 2015

VÄLKOMSTDRINK INNAN MIDDAGEN:
Förslag: ett glas mousserande 85 kr/ glas
Två olika tilltugg efter säsong 60 kr/kuvert


TRÄDGÅRDSMENY #1
-----------------------------------------------

PÅ BUFFÉBORDET:
Grön gazpacho med krossad is, mandlar och olivolja
Caprese på biodynamiska tomater, buffelmozzarella samt trädgårdsörter
Kålrabbi, olivolja, citron och havssalt
Nyskördade grönsaker med vinägrett på sardeller
Färskpotatis med dill och mynta
-----------------------------------------------
Träkolsgrillad hel makrill med grillad citron
Alternativt:
Långsamt brässerat lamm från Gröna Hagars kött i Västmanland med riven pepparrot
*önskas båda alternativen är det ett tillägg på 85 kr/ kuvert.
-----------------------------------------------

EFTER MATEN:
Frukt eller bär efter säsong, mandelkaka, rostade nötter & vaniljsås *
* kan bytas ut mot bageriets moussetårta alt. gräddtårta, mot tillägg 45 kr/ kuvert

Kaffe och Rosendals örtte

550 kr/ kuvert inkl. moms
491 kr/ kuvert exkl. moms

Menyn gäller middag/fest kvällstid, efter ordinarie öppettid. Minsta antal kuvert är 35 stycken. För sällskap under 50 personer tillkommer lokalhyra med 6.500 kr inkl. moms. Fredag - söndag under perioden juni - september tillkommer ytterligare lokalhyra för sällskap under 50 personer. Priserna inkluderar personalkostnader fram till kl. 01.00. Dryck tillkommer, se vår vinmeny! Vi reserverar oss för ändringar.

TRÄDGÅRDSMENY #2
-----------------------------------------------

PÅ BUFFÉBORDET:
Grön gazpacho med krossad is, mandlar och olivolja
Caprese på biodynamiska tomater, buffelmozzarella samt trädgårdsörter
Grillat surdegsbröd, stekt kycklinglever med vitlök, portvin och pecorino

Kålrabbi, olivolja, citron och havssalt
Nyskördade grönsaker med vinägrett på sardeller
Färskpotatis med dill och mynta

Träkolsgrillad hel makrill med grillad citron
Långsamt brässerat lamm från Gröna Hagars kött i Västmanland med riven pepparrot

Svensk getost med syltade rabarber
-----------------------------------------------

EFTER MATEN:
Frukt eller bär efter säsong, mandelkaka samt rostade nötter & vaniljsås*
* kan bytas ut mot bageriets moussetårta alt. gräddtårta, mot tillägg 45 kronor/ kuvert

Kaffe och Rosendals örtte

775 kr/ kuvert inkl. moms
692 kr/ kuvert exkl. moms

Menyn gäller middag/fest kvällstid, efter ordinarie öppettid. Minsta antal kuvert är 35 stycken. Fredag - söndag under perioden juni- september tillkommer lokalhyra för sällskap under 50 personer. Priserna inkluderar personalkostnader fram till kl. 01.00. Dryck tillkommer, se vår vinmeny! Vi reserverar oss för ändringar.

Information och bokning: michelle@rosendalstradgard.se