programkafébagerifestvåningträdgårdenplantbod
trädgårdsbutikenvänföreningenkontaktkarta
       
 

AKTUELLT

FOTOTÄVLING FÖR UNGA
Alla upp till 16 år är välkomna att delta i denna årliga fototävling. I september blir det utställning på Rosendals Trädgård och prisutdelning. Årets tema är Fruktträdgården - en plats för alla sinnen , mer information och tävlingsregler finns att ladda ner - se nedan.

VÄNDAG
Onsdag 25 juni kl 14.00 – 17.00
Samling vid Rosendals Slott för en guidning därefter går vi upp till Trädgården och dricker kaffe och får en liten betraktelse under rubriken Kopplingen och betydelsen Slottet/Trädgården av trädgårdsmästare Lars Engström.
Föranmälan, deltagaravgift kr 225 för medlem och kr 275 för icke medlem. Anmälan med namn och tel. nr görs till info@rosendalstradgard.se Senast 17 juni ska avgiften vara inbetald på bankgiro 829-7244, ange Vändag och namn på samtliga deltagare.

UTFLYKT TILL YTTERJÄRNA
Lördag 6 september kl. 09.00 - 16.00 ca
Följ med Vänföreningen på en heldagsutflykt till Ytterjärna där vi får guidning både i Kulturhuset och ute i trädgården. Vi äter lunch i Kulturhuset och får även tid att strosa på egen hand. Mer information om utflykt och anmälan finns att ladda ner nedan.
Priset är inklusive guidning, lunch och kaffe 550 kr för medlem och 600 kr för den som ännu inte är medlem. Anmälan med namn på samtliga deltagare och tel. nr. görs till info@rosendalstradgard.se

Vänföreningens höstutflykt till Ytterjärna 2014
Tävlingsvillkor och priser för Vänföreningens fototävling 2014

VÄNFÖRENINGENVänföreningen för Rosendals Trädgård bildades 1988, främst med syfte att stödja trädgårdens pedagogiska initiativ, men också för att sprida kännedom om och öka tillgängligheten till trädgården.

Genom åren har medlemmarnas årsavgifter och annat stöd bidragit till att förverkliga välkomna nytillskott i anläggningarna, som rosenträdgården, bänkgården, perenna rabatter och lekplatser för barnen.

Vänföreningen arrangerar utflykter till olika mål av trädgårds- och kulturhistoriskt intresse. Vänföreningens medlemmar får genom vänbrev och inbjudningar förhandsinformation om vad som händer i trädgården.

För Rosendals Trädgård är Vänföreningen ett viktigt stöd och vännernas engagemang en sporre till utveckling. Vi behöver våra vänner!BLI EN VÄN TILL ROSENDALS TRÄDGÅRD!

Vänföreningsmedlem kan var och en bli som betalar medlemsavgift, 200 kronor per år, till föreningens plusgirokonto: 18 06 28 – 0.
För två personer på samma adress är avgiften 325 kronor.
Glöm inte att ange namn och adress, samt om du har e-postadress.Vill du komma i kontakt med Vänföreningen?
E-post: vanforeningen@rosendalstradgard.se
Postadress:
Vänföreningen för Rosendals Trädgård
Rosendalsterassen 12, 115 21 Stockholm
Telefax: 08 545 812 79
Vi har tagit fram en liten medlemsnål för vänföreningen, Rosendals äppelträd, som vi säljer för 40 kronor. Vill du köpa en nål, kontakta någon i styrelsen eller skicka ett mail till vanforeningen@rosendalstradgard.se så ordnar vi det.

Ni vet väl att ni kan få vänbrevet per mail och spara både porto och ett träd. Skicka ett mail med din mailadress till vanforeningen@rosendalstradgard.se så blir det så i framtiden.