programkafébagerifestvåningträdgårdenplantbod
trädgårdsbutikenvänföreningenkontaktkarta
       
 

PÅ MENYN

I Rosendals Trädgårdskafé arbetar vi med råvaror från KRAV-gårdar och ekologisk eller biodynamisk odling. I säsong förser våra trädgårdsmästare köket och bageriet med trädgårdens biodynamiskt odlade grödor.
Brödet bakas av ekologiskt spannmål i vår vedeldade stenugn. Mathantverk är ett nyckelord på Rosendals Trädgård då vi lagar allt från grunden.
Välkommen!

KAFÉET

I ett av växthusen ligger vårt kafé. Här serverar vi lunch, smörgåsar och bakverk, allt efter säsongens ekologiska och biodynamiska råvaror. Brödet och kakorna bakas på plats i vårt vedugnsbageri alldeles intill.

Vi erbjuder lunch, mellan 11.30 - 14.00 (tisdag-fredag) samt 11.30 - 15.00 (helger) med reservation för att maten kan ta slut, med ny matsedel varje dag. Kockarna arbetar tillsammans med vår köksmästare Jesper Sennerfeldt utifrån de råvaror som är aktuella i säsong. Dagens meny presenteras på tavlor i kaféet.

Höst- och vintersäsong i trädgården
Vi serverar lunch dagligen med minst en varmrätt av kött eller fisk. Varje dag finns också soppa som alternativ.

Kaféet har vinrättigheter och serverar ett antal utvalda biodynamiska och ekologiska viner, cider och närproducerade ölsorter.

Vår- och sommarsäsong i trädgården
Från slutet av mars till oktober serverar vi till lunch minst en varmrätt av kött eller fisk, och under sommarmånaderna en matig sallad. Varje dag finns också soppa som alternativ.
Priserna varierar med de råvaror vi använder, från 95:- (soppa) till 165:- (varmrätt). Dryck och kaffe/te tillkommer.

Kaféet har vinrättigheter och serverar ett antal utvalda biodynamiska och ekologiska viner, cider och närproducerade ölsorter.

I vårt kafé är det självservering och vi har inte möjlighet att ta emot bordsbokningar eller förbokning av mat.

Trädgårdsbaren
Trädgårdsbaren på vår uteservering har nu stängt för säsongen. VI öppnar återigen till påsk 2016.

Större sällskap hänvisar vi till våra privata lunch alt. middagsarrangemang, se Festvåning.

Kontakt
Christopher Beskow
christopher@rosendalstradgard.se