Rosendals Trädgård Rosendals Trädgård

Kalas & event

Fira en födelsedag, tacka av en kollega eller bjuda in till sommarfest? Det finns många anledningar att göra något kul tillsammans i växthusen på Rosendals Trädgård. Vi utgår från årstid och antal gäster, och vi delar gärna med oss av både kunskap och den inspirerande miljön.

Trädgårdslunch

Middag & fest i växthuset

JULLUNCH


Boka vår Odlings- och matateljé för en vällagad jullunchmeny utifrån säsongens ekologiska råvaror. Till jullunchen är det även möjligt att boka en aktivitet – för att komma i riktigt julstämning.

Julkalas 


Växthusen får en vacker vinterskrud med kransar, julens blommor och granna granar. När mörkret faller tänder vi eldar och marschaller på gårdsplan och välkomnar med brasa i kaminen och levande ljus.

Bröllop i trädgård & växthus

Blommande fruktträdgård, spirande grönska, rosenträdgård, växthus med levande ljus, stjärnklar himmel och gnistrande snö – miljön på Rosendals Trädgård präglas av var årstid och bidrar till att skapa en magisk upplevelse. Även maten som serveras speglar säsongen i trädgården och menyn lagas av Rosendals kockar helt utifrån ekologiska råvaror.

Pizzakväll

Samla vänner, kollegor till en annorlunda mingelkväll med en trädgårdsbar med tillhörande vedugn i anslutning till vårt stora fristående växthus. Här bakar vi pizza med dagens skörd från trädgården  på en surdegsbotten från vårt vedugnsbageri.

Grillevent

Är ni många passar vår grillkväll utmärkt. Våra kockar flyttar ut från köket och tänder grillen i trädgården. Under sommaren (juni-sept) tar vi emot sällskap från 70 – 150 personer. Vi kan även ta emot ännu större sällskap, pris blir då enl. offert.

Möten & konferens

Förlägg mötet till en inspirerande miljö där det finns plats för nya idéer att växa fram.

Afternoon Tea

En kopp te intill gröna blad på tillväxt, kökets matiga smörgås, nybakade scones med egen marmelad och calvadosgrädde, till det småkakor från vårt vedugnsbageri… Vardagar februari – mars samt oktober – november tar vi emot bokningar för sällskap om 35 – 55 personer för Afternoon Tea i vår odlings- och matateljé.

Bokning

Mejla event@rosendalstradgard.se med uppgift om typen av arrangemang, antal gäster samt önskat datum.