Rosendals Trädgård Rosendals Trädgård

Trädgårdskafé

På Rosendals Trädgård brinner vi för det äkta mathantverket och arbetar med de bästa råvarorna från KRAV-gårdar och ekologisk odling. När säsongen tillåter skördar våra trädgårdsmästare grönsaker, örter och frukt direkt från de biodynamiska odlingarna. Allt bröd och alla bakverk bakas för hand i vårt vedugnsbageri strax intill trädgårdskaféet.

Vårt trädgårdskafé ligger i ett av växthusen, vi har även en stor uteservering och sommartid ställer vi ut bord i den vackra fruktträdgården.

Vi serverar lunch kl. 11.0–14.00 (vardagar) samt kl. 11.00–15.00 (helger). Soppa serveras hela dagen. Smörgåsar, mjuka kakor, vetebullar och småkakor från vårt eget vedugnsbageri finns uppdukat hela dagen. Hela vårt trädgårdskafé är KRAV-certiftierat och vi arbetar med noga utvalda leverantörer. I säsong använder vi oss av trädgårdens skörd så långt det är möjligt.

För öppettider se här.

I trädgårdskaféet är det inte möjligt att boka bord eller förboka mat. Större sällskap hänvisar vi till att boka ett lunch- eller middagsarrangemang i eget växthus. För mer information och bokning se Kalas & event.
Vi tar endast kort som betalning i vårt trädgårdskafé.

Lunchmeny

Vi serverar två varmrätter till lunch  (125 kr –155 kr), vi har även en vegetarisk soppa på menyn (99 kr). Soppan går även att få som veganskt alternativ. Till maten och soppan följer bröd från vårt vedugnsbageri. Dryck och kaffe/te ingår inte.

Trädgårdskaféet har vinrättigheter och serverar ett antal biodynamiska och ekologiska viner, fransk cider och närproducerade ölsorter. Vi har även ett noga utvalt sortiment av ekologiska alkoholfria drycker.

Trädgårdsbaren

Vår trädgårdsbar öppnar till påsk om vädret tillåter. Till en början håller vi öppet soliga helger från kl. 12 och från juni alla dagar solen skiner till mitten av augusti.