Rosendals Trädgård Rosendals Trädgård

Baka med surdeg

2627 jan 2019

26 januari kl. 10.00 – 15.00 & 27 januari kl. 10.00 – 16.00

En teoretisk och praktisk bakkurs på för glada bagare med sura degar. Ni kommer att baka med kulturspannmål och de fyra sädesslagen i den magnifika vedeldade bakugnen på Rosendals Trädgård. Vi går igenom alla moment grundligt – från mjöl till färdigt bröd.
Vedugnsbageriet på Rosendals Trädgård byggdes för 20 år sedan och har sedan dess varit en plats för bagare som värnar hantverket och vikten av att arbeta med bra, ekologiska råvaror som följer trädgårdens säsong.

Kursledare är Per Lindberg som under sina 9 verksamma år som bagare varit på bl. a Riddarbageriet, Saltå Kvarn och Rosendals Trädgård.

Kursavgift: 2400 kr inkl. kurskompendium, råvaror & lättare förtäring.