Rosendals Trädgård Rosendals Trädgård

Aktuellt

Det är adventstider och i Plantboden förbereder vi oss inför den kommande julen. Vi gör kransar, julgrupper och fyller på med julens växter som amaryllis och väldoftande hyacinter – allt som hör till en fröjdefull och grön jul!

Aktuellt   Krukor   Trädgårdsväxter   Redskap   Tjänster   Självplock

 

Amaryllis | Rosendals Trädgård
Julens växter | Rosendals Trädgård

Julens växter och dekorationer

Väldoftande tazetter, hyacinter och amaryllis hör julen till! I Plantboden finns ett utvalt sortiment av julens alla växter, grupper och tidlösa dekorationer som ger julstämning i ditt hem.

 


Rosendalsvasen

Kloka klappar

Julen står för dörren och här bjuder vi på våra bästa julklappstips – hållbara och noga utvalda klappar som varar riktigt länge! Läs mer här

 

Julgransförsäljning på Rosendals Trädgård

julgransförsäljning

De ekologiska granarna kommer från den gotländska gården Lilla Bjers som odlar en mångfald av ekologiska grödor, allt från sparris och jordgubbar till saffran och julgranar. Granarna är KRAV-certifierade och odlas på mark som det inte kan odlas andra grödor på.

Typ av gran: Rödgran  |  Pris: ca 200 cm 595 kr, ca 250 cm 750 kr

Läs mer här

 

Julworkshop för grupper

Under en inspirerande dag eller afton i växthuset får du prova på att göra en julgrupp eller binda julens kransar tillsammans med Rosendals trädgårdsmästare.

Läs mer här

 

Krukväxter- och pelargoner I Rosendals TrädgårdDr. Westerlund I Rosendals Trädgård

Krukväxter

Nu när vintern har gjort sitt intåg så fyller vi på med mer krukväxter; azalea, novemberkaktus, juvelorkidé, begonia, cyklamen, rumsgran, palettblad och mycket mer


FRÅGOR & SVAR – KAN JAG KÖPA PRESENTKORT PÅ ROSENDAL?

Presentkort finns i valören 250 kr och köps i gårdsbutiken. Med presentkortet kan du sedan handla i trädgårdskafé, gårdsbutik, plantbod eller använda för betalning av kursavgift.

Läs mer om frågor & svar här

 


 

Aktuellt   Krukor   Trädgårdsväxter   Redskap   Tjänster   Självplock

 

Med reservation för ev. förändringar i sortimentet samt slutförsäljning.