Rosendals Trädgård Rosendals Trädgård

Afternoon tea

När hösten gör sitt intåg är det återigen dags för Afternoon Tea. En Afternoon Tea som såklart tagit smak av vad trädgården har att erbjuda.  Vi dukar upp en meny som formats av både trädgårdsmästare, bagare och kockar i vår odlings- och matateljé. Levande ljus och filtar bidrar till att skapa en varm och inbjudande höststämning.

Allt bröd och alla kakor kommer från vårt eget vedugnsbageri, där bagarna använder uteslutande ekologiska och biodynamiska råvaror. Vår afternoon tea meny för hösten är ännu inte klar, här är en exempelmeny från våren 2017:

AFTERNOON TEA 

Varma scones från vedugnsbageriet
Calvadosgrädde
Rosendals egen marmelad

2 sorters kakor från vårt vedugnsbageri

Stor rågsmörgås med gravad regnbågslax
Syrade fänkål från trädgården med färskost från Järna mejeri och Johannas senap.

Till detta serverar vi ekologiskt te från vår temeny.

Afternoon tea för 35 – 55 personer, vardagar

Vardagar oktober – november tar vi emot bokningar för sällskap om 35 – 55 personer för Afternoon Tea i vår odlings- och matateljé. Bokning gäller för 2 timmar någon gång mellan kl. 12.00 – 16.00. Pris: 395 kr/ kuvert inkl. ett glas mousserande vin alt. likvärdigt alkoholfritt alternativ.

Mejla event@rosendalstradgard.se med önskat datum, tid och antal gäster. Observera att vi endast tar emot bokningar under oktober, november, tisdag – fredag för sällskap om 35 – 55 personer.

Afternoon tea på söndagar

Den 11 september 2017 släpper vi höstens Afternoon tea datum som kan bokas av mindre sällskap. Vi kommer att erbjuda ett antal söndagar i oktober/ november. Mer information, meny samt pris kommer i samband med att de nya datumen presenteras.