Rosendals Trädgård Rosendals Trädgård

Afternoon tea

Under senare delen av hösten dukar vi återigen upp vår populära Afternoon Tea i Rosendals odlings- och matateljé. En Afternoon Tea som tagit smak av vad trädgården kunnat bidra med denna säsong. Levande ljus och filtar bidrar till att skapa en varm och inbjudande stämning.

Vi serverar en meny med smak av trädgården – med både smörgås, scones och bakverk. Menyn presenteras i samband med att vi öppnar upp för bokning i mitten av september.

Allt bröd och alla kakor kommer från vårt eget vedugnsbageri, där bagarna använder uteslutande ekologiska och biodynamiska råvaror.

Afternoon tea på söndagar

Vi erbjuder två sittningar kl. 12 och kl. 15 på söndagar från 7 oktober till 25 november. Pris: 295:- per person samt 395:- med ett glas mousserande.

Afternoon tea förbokas, vi öppnar upp för bokning i mitten av september – det kommer då att finnas en länk för bokning nedan.

Avbokning skall ske senast 24 timmar innan annars debiteras bokningen automatiskt på kortet. I mån av plats har vi även drop in.

Afternoon tea för grupper, 35 – 55 personer

Vardagar under oktober – november tar vi emot bokningar för sällskap om 35 – 55 personer för Afternoon Tea i vår odlings- och matateljé. Bokning gäller för 2 timmar någon gång mellan kl. 12.00 – 16.00. Pris: 395 kr/ kuvert inkl. ett glas mousserande vin alt. likvärdigt alkoholfritt alternativ.

Vid beställning för hel grupp, vardag mejla event@rosendalstradgard.se med önskat datum, tid och antal gäster. Observera att vi endast tar emot bokningar under oktober – november, tisdag – fredag för sällskap om 35 – 55 personer.